HIFU

hifu
Durata 1h. 30 min
Pret       de la 2500 lei

HIFU

Text: HIFU este cel mai nou aparat care realizează lifting facial nechirurgical cu efecte spectaculoase, aparatul fiind rezultatul unor studii clinice realizate de mari chirurgi plasticieni. Această tehnologie reprezintă o alternativă sigură şi nedureroasă la operaţia de lifting facial, fără anestezie. HIFU este cea mai eficientă metodă de stimulare a producţiei de colagen natural cu efecte benefice asupra pielii la nivelul feţei, al gâtului şi al decolteului, cu rezultate remarcabile şi durabile în timp. Acum, acesta poate fi găsit în exclusivitate la Daria Room.

HIFU utilizează energia de sunet; acesta are proprietăţi unice care îi permit să ocolească suprafaţa pielii pentru a trata în profunzime, fiind de neegalat cu orice alt dispozitiv de îngrijire dermato-estetică noninvaziv. HIFU stimulează prin ultrasunete producţia de colagen în adâncul pielii.

O procedură a feţei şi a gâtului durează 60-90 de minute, iar un tratament efectuat în zona pieptului durează aproximativ 30 de minute. După efectuarea procedurii, vă puteţi relua activităţile normale, fără a fi nevoie să urmaţi măsuri speciale post-tratament.

Pret 2500 lei fata + gat/ 1500 lei decolteu/ 1000 lei maini/ 3000 lei barbati fata + gat

Leave a comment