Eclipse MicroPen

eclipse-Micropen
Durata:1 h 20 min.
Pret       1100 lei

Eclipse MicroPen

O terapie pe cat de simpla, pe atat de uimitoare! MicroPen iese in evidenta prin multitudinea de avantaje pe care le are si mai ales prin pretul deosebit de accesibil si rezultatele extraordinare.

Este ideal pentru nivelul facial, pentru eliminarea ridurilor fine, tratarea acneei si a cicatricilor, dar si la nivel corporal, poate fi utilizat pentru reducerea vergeturilor si imbunatatirea texturii generale a pielii. Este o procedura minim invaziva de rejuvenare care foloseste un sistem automat de „stampilare” cu ajutorul unor ace foarte fine, placate cu aur; acestea creeaza niste leziuni minime perfect controlate la nivelul pielii.

Fiecare intepatura declanseaza in organism o reactie naturala de producere a colagenului si elastinei in cantitati mult mai mari. De aici rezulta efectele benefice in atenuarea ridurilor fine, tonusul sporit al pielii, estomparea cicatricilor de orice fel, a vergeturilor si celulitei, un plus de luminozitate si atenuarea petelor pigmentare. De asemenea, Eclipse MicroPen creeaza micro canale ce permit patrunderea in profunzime a substantelor active din ingredientele cosmetice, fenomen care imbunatateste si mai mult rezultatele obtinute la Daria Room!